dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar es desperta amb cartells anònims amb amenaces a l’administrador de Finques Synera

riera_arenys_de_mar_280x87.jpgAquesta setmana, han aparegut en diversos indrets d’Arenys de Mar alguns cartells amenaçadors amb una caricatura de l’administrador de finques Synera, Francesc Sánchez, que presumptament es va apropiar dels fons econòmics de decenes de comunitats de veïns.

cartell_amenaces.jpgAquesta setmana, han aparegut en diversos indrets d’Arenys de Mar alguns cartells amenaçadors amb una caricatura de l’administrador de finques Synera, Francesc Sánchez, que presumptament es va apropiar dels fons econòmics de decenes de comunitats de veïns.

Cartells amenaçadors

Segons informa Ràdio Arenys, en aquests cartells s’afirma textualment que es busca Francesc Sánchez "viu, mort o abonyegat". També s’hi afegeixen diferents qualificatius, entre d’altres, "lladre, mangui o caradura". Els cartells estan rubricats per "uns del poble" i han aparegut penjats a la riera del municipi, especialment en les cartelleres municipals.

Lliure

D’altra banda, Francesc Sánchez segueix en llibertat després d’haver declarat dilluns passat davant els Mossos d’Esquadra, a l’espera de la citació del jutge del cas.

per Redacció | Foto: Ràdio Arenys

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris