dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar impulsa un Pla d’Igualtat de Gènere

presentacio_pla_arenys_280x87.jpgL’alcalde d’Arenys de Mar, Ramon Vinyes, va rebre dilluns passat el Pla d’Actuació Municipal d’Igualtat de Gènere (PAMIG) del període 2008-2011.

L’alcalde d’Arenys de Mar, Ramon Vinyes, va rebre dilluns passat el Pla d’Actuació Municipal d’Igualtat de Gènere (PAMIG) del període 2008-2011.

Estudi

L’estudi, de 240 pàgines, consta de dues parts. La primera part fa una anàlisi i diagnosi del municipi, identificant les necessitats i problemàtiques de les dones i homes d’Arenys de Mar que poden comportar desigualtats de gènere. La segona part proposa set línies d’actuació per superar aquestes situacions.

7 línies

Concretament, el Pla promou impulsar les polítiques de gènere; lluitar contra la violència de gènere; fomentar la participació sociopolítica de les dones; promoure canvis en el repartiment de treballs i usos del temps; fomentar la coeducació, la formació i la producció cultural de les dones; incloure la perspectiva de gènere en el disseny de ciutats i territoris; i promoure la salut de les dones.

Aplicació

Les directrius de l’estudi s’aplicaran en primer lloc al personal municipal, i les persones que l’han impulsat ja estan treballant en la creació d’una guia de llenguatge no sexista i en els actes de celebració del proper 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris