dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar inaugura el primer Outlet Nàutic d’Espanya

outlet_arenys_280x87_02.jpgEl port d’Arenys de Mar acollirà del 26 al 30 de març el primer Outlet Nàutic d’Espanya. En aquest certamen, els amants de la navegació podran adquirir vaixells nous i d’ocasió, a preus excepcionals, de totes les marques i eslores.

El port d’Arenys de Mar acollirà del 26 al 30 de març el primer Outlet Nàutic d’Espanya. En aquest certamen, els amants de la navegació podran adquirir vaixells nous i d’ocasió, a preus excepcionals, de totes les marques i eslores.

Procedència

Aquestes unitats procedeixen de liquidacions de stocks 2008, de dealers i d’entitats financeres, així com ofertes del mercat d’ocasió.

60 embarcacions

Aquesta iniciativa, organitzada per Varador 2000, està també oberta a particulars que desitgin vendre el seu vaixell en aquest marc. Es calcula que hi haurà exposades unes 60 embarcacions, encara que aquesta xifra podria veure’s incrementada en les properes setmanes.

Marques exposades

Hi haurà vaixells de totes les marques i eslores a preus d’ocasió, des d’embarcacions inflables a vaixells de fins a 20 metres d’eslora, una àmplia i completa selecció on no faltaran les marques de primera línia com Bavaria, Delphia, Beneteau, Chaparral, Rodman i Jeanneau, entre d’altres.

Accessoris nàutics

A més d’embarcacions, el visitant podrà trobar una àmplia oferta de productes d’electrònica i tot tipus d’articles i accessoris nàutics.

Objectius

L’objectiu de l’Outlet Nàutic és incentivar les vendes de vaixells de cara al bon temps. En paraules de Josep Cabanas, director del primer Outlet Nàutic d’Espanya, "és evident que la crisi econòmica ha fet disminuir les vendes de vaixells, però no l’interès per la navegació. Amb aquesta iniciativa, el que volem és brindar una oportunitat als amants del mar perquè trobin ofertes realment bones que no puguin rebutjar".

Horari i ubicació

L’Outlet Nàutic estarà ubicat al Dic de Llevant del Port d’Arenys de Mar i estarà obert del 26 al 30 de març, en horari d’11 del matí a 8 del vespre.

Inauguració

D’altra banda, l’organització preveu que l’alcalde d’Arenys de Mar, Ramon Vinyes, inauguri el certamen el proper dia 26 de març.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris