dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar inicia al setembre un procés informatiu sobre la remodelació de la Riera

riera_arenys_de_mar_280x87_02.jpgEl Centre Cultural Calisay d’Arenys de Mar acollirà el proper 9 de setembre, a les 21 h., la presentació del Projecte de remodelació de la part baixa de la Riera.

riera_arenys_de_mar_800x600_02.jpgEl Centre Cultural Calisay d’Arenys de Mar acollirà el proper 9 de setembre, a les 21 h., la presentació del Projecte de remodelació de la part baixa de la Riera.

Principal eix

Segons fonts municipals, aquest projecte urbanístic és molt important per al municipi ja que "tracta del principal eix de comunicació, històric, comercial i social, de la vila".

Lloses

Al llarg de la trobada, a més de poder conèixer de primera mà el projecte, que entre d’altres temes preveu explicar què haurà de passar amb les lloses de la Riera, es posarà en coneixement de tothom els mecanismes per fer arribar l’opinió sobre aquest tema.

Procés obert

Així, del 9 al 17 de setembre el consistori impulsarà un procés "obert" informatiu amb espais d’informació i participació que, segons l’Ajuntament, "té per objectiu copsar l’opinió de la ciutadania d’Arenys de Mar  i, d’aquesta manera, aconseguir que aquest projecte de remodelació de l’eix principal del municipi hagi tingut la participació de la ciutadania".

Cobriment

Entre altres fonts de finançament, el projecte compta amb l’aportació econòmica del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat (PUOSC) 2008-2012. També, la Generalitat ha concedit a través del PUOSC una subvenció de 375.000 euros per al cobriment de la riera d’Arenys de Mar, en el tram comprès entre els carrers Santa Clara i Josep Rigau. Les primeres estimacions municipals preveuen que l’any vinent s’elabori la redacció del projecte i que al 2011 s’executi l’obra.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris