dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar inicia la redacció del seu Pla Local d’Habitatge

construccio_280x87_01.jpgAjuntament d’Arenys de Mar ha iniciat la primera fase del Pla Local d’Habitatge (PLH), que també comptarà amb un procés de Participació Ciutadana.

L’Ajuntament d’Arenys de Mar ha iniciat la primera fase del Pla Local d’Habitatge (PLH), que també comptarà amb un procés de Participació Ciutadana.

Primera fase

Els primers treballs consistiran en realitzar una anàlisi i diagnosi de les necessitats d’habitatge al municipi. El consistori elaborarà una projecció estimada de l’augment demogràfic – a 6 anys vista – seguint els criteris que marca la Llei d’Habitatge per a l’elaboració de Plans Locals d’Habitatge.

Segona fase

En la segona fase, es presentaran diferents propostes segons les necessitats d’oferta i demanda ciutadana, així com segons la tipologia d’habitatge més adequada.

Pressupost

La redacció del PLH costarà 50.000 euros, un 75% finançat per la Diputació de Barcelona i el 25% restant a càrrec del consistori, i es preveu que el text estarà enllestit cap a finals d’any.

Pla 2007-2011

L’elaboració del PLH és un dels projectes que contempla el Pla de Mandat 2007-2011, juntament amb la creació d’una empresa pública d’Urbanisme i Habitatge, on s’hi inclouria també l’Oficina Local d’Habitatge.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris