dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar presenta la segona part del projecte de millora del veïnat de Sant Elm

sant_elm_arenys_de_mar_280x87.jpgLes obres de rehabilitació del veïnat de Sant Elm, incloses dins la coneguda "Llei de Barris" segueixen el seu ritme i estan a punt d’enllestir la primera part del projecte.

sant_elm_arenys_de_mar_800x600.jpgLes obres de rehabilitació del veïnat de Sant Elm, incloses dins la coneguda "Llei de Barris" segueixen el seu ritme i estan a punt d’enllestir la primera part del projecte.

Sessió informativa

Aquesta primera actuació s’ha basat en l’adequació dels edificis, sobretot pel que fa a les façanes. Per presentar aquestes obres i les que començaran properament per a millorar tot l’entorn, l’Ajuntament d’Arenys de Mar ha programat una sessió informativa aquest divendres, 16 d’octubre, a les 7 de la tarda, a l’Auditori Josep M. Arnau del Centre Cultural Calisay.

Següents actuacions

Segons el consistori, aquesta convocatòria, oberta tant a veïns i veïnes de Sant Elm com a tota la població del municipi, "pretén recollir de forma acurada les opinions que tothom pugui tenir sobre la millora d’aquest veïnat i l’entorn del cementiri". La fase d’obres que està previst que comenci "ben aviat" inclourà la supressió de les barreres arquitectòniques i la construcció d’un equipament municipal a la zona, d’una banda, i la urbanització del camí de la Pietat, carrer Montplana, jardí de la Pietat i placeta d’accés als habitatges de Sant Elm; així com la urbanització i enjardinament d’espais entre blocs i la dotació d’elements de mobiliari urbà.

Llei de Barris

La rehabilitació del veïnat de Sant Elm està inclosa en el Programa de Barris i Àrees Urbanes d’Atenció Especial – la Llei de Barris -, que atorga el Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) de la Generalitat. A través d’aquest ajut, la Generalitat subvenciona el 50% del cost del projecte, que és de 3.247.000 euros. Concretament, la Generalitat invertirà 1.623.000 euros i l’import restant és a càrrec del consistori arenyenc. Per la seva banda, la Direcció General d’Habitatge ha aprovat ajuts per fer reformes a aquests habitatges.

per Redacció | Foto: Aj.Arenys de Mar

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris