dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar prioritza les persones depenents o que requereixin serveis i atenció

ajuntament_arenys_de_mar_280x87_03.jpgEl Consell Municipal de Benestar Social d’Arenys de Mar es va reunir dijous 3 de setembre per tractar la situació actual de crisi econòmica a la població i programar el treball que ha de dur a terme.

El Consell Municipal de Benestar Social d’Arenys de Mar es va reunir dijous 3 de setembre per tractar la situació actual de crisi econòmica a la població i programar el treball que ha de dur a terme.

Mesures socials

La reunió, que va comptar amb l’assistència dels representants de les diferents entitats socials i grups municipals, es van donar a conèixer les mesures preses en aquest sentit pel Servei d’Acció Social del consistori arenyenc.

Comissió de treball

El primer acord va ser la constitució d’una comissió de treball per elaborar un projecte de voluntariat, per ajudar en la tasca social d’identificació i servei a les persones depenents, que viuen soles o que requereixin serveis i atenció. Aquest i altres projectes que es van presentar es valoraran i continuaran treballant en la pròxima reunió del consell, que es farà el proper mes de novembre.

Treball conjunt

També, els representants de Càritas, Creu Roja, Comunitat Caputxina, Associació Aprenem, L’Esplai de la Gent Gran, Dones per a la Igualtat, i dels grups municipals i la directora del CAP, varen manifestar en tot moment la voluntat de participar i van coincidir a valorar "l’oportunitat que representa poder treballar de manera conjunta per coordinar millor les feines que cada institució i entitat desenvolupa en l’àmbit de l’Acció Social".

Augment de plantilla

Segons fonts municipals, l’actual moment de crisi econòmica ha fet que es produís un notable increment de les peticions d’ajuda al consistori, "per damunt dels recursos pressupostats". Per aquest motiu, "el consistori ha considerat més que necessari aplegar els agents socials implicats per adoptar noves mesures necessàries", asseguren les mateixes fonts. Per part del Govern municipal, per fer front a l’actual situació de crisi "s’ha apostat per l’augment de la plantilla per atendre la ciutadania i també dels recursos econòmics per damunt del pressupostat inicialment, tot i les mesures de contenció econòmica i estancament de la plantilla municipal".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris