diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Munt aconsegueix prop de 55.000 euros per a contractar persones aturades al municipi

ajuntament_arenys_de_munt_280x87_02.jpgL’Ajuntament d’Arenys de Munt ha rebut una subvenció de 54.696 euros per tal de contractar temporalment, durant 6 mesos, a sis treballadors desocupats del municipi.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt ha rebut una subvenció de 54.696 euros per tal de contractar temporalment, durant 6 mesos, a sis treballadors desocupats del municipi.

Programa

A més, aquesta subvenció, emmarcada en el programa de Plans d’Ocupació del Servei d’Ocupació de Catalunya, servirà també per impulsar la realització d’obres i serveis d’interès general i social.

Prioritats

En aquesta convocatòria, el col·lectiu prioritari a contractar serà el de persones aturades inscrites al Servei d’Ocupació que no tinguin ingressos, ni elles ni el seu nucli familiar, o de convivència per haver exhaurit tant la prestació de desocupació com el subsidi.

Projectes

Els projectes aprovats estan gestionats pel Servei Local d’Ocupació i consisteixen, entre d’altres, en tasques de vigilància i manteniment del bosc i del jardí de Can Jalpí, la dinamització del menjador social i l’ampliació del Servei d’Atenció Domiciliària en suport a la normativa vigent. També inclouen tasques d’arxiu digital com a portal de l’Administració Electrònica (digitalització de documents administratius), serveis per als infants mitjançant la dinamització de la biblioteca pública i, també, de les activitats juvenils del Casal de l’Escorxador com a eina d’inclusió. Aquests diferents projectes s’aniran implementant des del mes de setembre fins a finals d’any.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris