dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Munt convoca el 17è premi d’investigació Ramon Torroja

ajuntament_arenys_de_munt_280x87.jpgL’Ajuntament d’Arenys de Munt convoca un any més el premi d’investigació Ramon Torroja. Aquest guardó té com objectiu aprofundir en la història del municipi.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt convoca un any més el premi d’investigació Ramon Torroja. Aquest guardó té com objectiu aprofundir en la història del municipi.

Història

Els participants han d’aprofundir en la història d’Arenys de Munt a través de la investigació, coneixement, valoració i difusió de persones, fets, entitats i episodis històrics.

Modalitats

El premi es convoca en dues modalitats: l’escrita i l’audiovisual, i no s’estableixen categories ni límits d’edat. El Jurat estarà format per diverses persones vinculades a Arenys de Munt, la identitat de les quals es donarà a conèixer el dia del lliurament dels premis.

Premis

Dins de la modalitat escrita hi haurà un únic premi de 500 euros, i a la modalitat audiovisual hi haurà un sol premi del mateix import. El veredicte i lliurament de premis es farà durant la Festa Major de Sant Martí. El dia límit per a la presentació dels treballs és el 2 d’octubre de 2009, a les oficines de l’Ajuntament d’Arenys de Munt.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Friviere

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris