dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Munt convoca els veïns del municipi a donar la seva opinió sobre les obres actuals

tram_riera_arenys_de_munt_280x87_02.jpgL’Ajuntament d’Arenys de Munt ha editat uns fulls informatius sobre les obres actuals a fi de conèixer l’opinió dels veïns. També, el consistori els ha convocat a una reunió a peu d’obra.

tram_riera_arenys_de_munt_.jpgL’Ajuntament d’Arenys de Munt ha editat uns fulls informatius sobre les obres actuals a fi de conèixer l’opinió dels veïns. També, el consistori els ha convocat a una reunió a peu d’obra.

Fulls informatius

Segons fonts municipals, es tracta d’una aposta de l’Ajuntament per la participació ciutadana. Concretament, el consistori ha editat uns fulls informatius sobre les obres de les voreres de la  Rambla Riera i Penya i, posteriorment, Rambla Francesc Macià. Aquests díptics contenen informació referent al desenvolupament de les obres però també "obren nous espais de participació i aportació dels veïns i veïnes", afegeixen les mateixes fonts.

Participació

En aquest sentit, l’Ajuntament, en col·laboració amb l’empresa Pavimentos Martín, encarregada de l’execució de l’obra, ha reforçat els espais de participació ja existents posant a disposició dels ciutadans un telèfon i una adreça de correu electrònic on aportar els suggeriments i expressar les queixes.

Peu d’obra

També, amb aquesta mateixa voluntat, el consistori ha convocat el proper dijous, 30 de juliol, una trobada extraordinària i conjunta dels Consells d’Urbanisme i Mediambient. En aquesta ocasió la reunió es farà a peu d’obra per tal de conèixer sobre el terreny tots els detalls dels treballs. A banda dels fulls informatius relatius a aquestes obres que anirà editant l’Ajuntament, també s’ha previst la col·locació de material per senyalitzar les obres.

per Redacció | Foto: Aj:Arenys de Munt

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris