dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Munt informa al Ministeri de Medi Ambient de Madrid dels perills de la riera

riera_arenys_de_munt_280x87_02.jpgL’Ajuntament d’Arenys de Munt s’ha reunit aquesta setmana amb el Ministeri de Medi Ambient estatal per reiterar la necessitat d’acabar el projecte de la Riera "el més aviat possible".

L’Ajuntament d’Arenys de Munt s’ha reunit aquesta setmana amb el Ministeri de Medi Ambient estatal per reiterar la necessitat d’acabar el projecte de la Riera "el més aviat possible".

Reunió

En aquest sentit, el primer tinent d’Alcalde d’Arenys de Munt, Alfons Molons, s’ha reunit amb el cap cap del Servei de Regadius i Canalitzacions del Ministeri, Miguel Ayuso.

Al·legacions

Ayuso, responsable d’aquest tema des dels inicis i, per tant, coneixedor des de fa ja 14 anys del projecte de la Riera d’Arenys de Munt, ha explicat que ja han rebut l’expedient d’al·legacions sobre la modificacions del projecte i que, ara, "el tràmit serà ràpid".

Perill

Per la seva banda, Molons ha aprofitat la seva visita per a reiterar la necessitat d’acabar el projecte el més aviat possible donat que "la població d’Arenys de Munt ha patit molèsties durant més de dos anys". També, el primer tinent d’Alcalde ha lliurat a Ayuso un exemplar de la revista que en el seu dia es va editar sobre la riera i un escrit amb fotos sobre els inconvenients de les rierades i la situació de perill que va viure la policia local per rescatar un cotxe de la riera.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris