dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Munt pateix importants desperfectes per la pluja

desperfectes_arenys_de_munt_280x87.jpgLa forta pluja que va caure ahir al vespre ha ocasionat forts desperfectes a Arenys de Munt, principalment a la sorra de la riera en els creuaments dels carrers que van quedar descalçats.

desperfectes_arenys_de_munt.jpgLa forta pluja que va caure ahir al vespre ha ocasionat forts desperfectes a Arenys de Munt, principalment a la sorra de la riera en els creuaments dels carrers que van quedar descalçats.

Primeres valoracions

També, dues cases del carrer Panagall han patit els efectes de la pluja en entrar aigua per les clavagueres. Ahir, ja es van fer les primeres valoracions dels desperfectes i a primera hora d’aquest matí s’han començat a fer els primers treballs de reparació i condicionament. En aquest sentit, l’empresa que actualment està fent les obres de les voreres de la riera, Paviments Martin, també està col·laborant amb el consistori fent aquestes tasques.

Informe ACA

D’altra banda, la Policia Local i personal de la Brigada de Serveis van estar des del primer moment atenent les urgències així com els Bombers. Actualment, l’Ajuntament està redactant un informe per enviar a l’ACA perquè "esbrini i solucioni" el tema de la inundació que es produeix per les clavegueres. Segons fonts municipals, "des del consistori s’ha reclamat en repetides ocasions que es tingui en compte que, malgrat no estar permès, hi ha edificacions que han connectat les aigües pluvials al clavegueram i això provoca problemes en moments de grans pluges", asseguren les mateixes fonts. Per la seva banda, l’ACA ja està estudiant com poder solucionar aquests problemes.

Segon informe

L’Ajuntament, que també s’ha posat a disposició dels veïns per ajudar-los, entre d’altres, en els tràmits per les assegurances, ha elaborat també un informe que enviarà al Ministerio de Medioambiente, on s’inclouen fotografies en les que es veu l’estat en el que queda la Riera després de pluges com les d’ahir. Segons el consistori arenyenc, "l’objectiu és que s’accelerin els tràmits necessaris per acabar el projecte el més aviat possible". Aquest és el segon informe que s’enviarà al Ministerio. L’Ajuntament d’Arenys de Munt ha recordat que abans de l’estiu el primer Tinent d’Alcalde i Regidor d’Urbanisme ja va lliurar en mà un altre estudi elaborat pel mateix motiu.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris