divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Munt vol potenciar el comerç de la Riera amb una campanya nadalenca

riera_arenys_de_munt_280x87_03.jpgL’Ajuntament d’Arenys de Munt, a través de la Regidoria de Promoció del Poble, Comerç i Turisme impulsarà una campanya de promoció del comerç de la Riera per aquestes festes.

riera_arenys_de_munt__.jpgL’Ajuntament d’Arenys de Munt, a través de la Regidoria de Promoció del Poble, Comerç i Turisme impulsarà una campanya de promoció del comerç de la Riera per aquestes festes.

‘Fer costat’

La regidoria de l’Àrea, Maribel Mozas, ha reiterat la seva aposta pel comerç local i ha explicat que "l’Ajuntament vol estar al costat dels botiguers i comerciants en uns moments durs provocats per la crisi econòmica que patim".

Cobriment de la Riera

També, segons informa el consistori arenyenc, aquesta campanya, emmarcada en el projecte de desenvolupament econòmic i comercial que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, "vol també mitigar les molèsties ocasionades per les obres de cobriment de la Riera".

Campanya

La campanya compta amb la col·laboració de l’Associació de Botiguers i en part ve finançada per l’empresa Paviments Martin que és l’adjudicatària de les obres del FEIL. Segons avança la Regidoria, es podrien fer activitats d’animació al carrer, pancartes publicitàries o bosses relacionades amb la campanya.

Comerç local

Segons l’Ajuntament, el consistori escull aquestes accions com a promoció del comerç local, "tenint en compte que la situació econòmica i la legislació vigent compliquen la compensació via impostos i/o subvencions, així com amb la convicció que fent accions globals de promoció el benefici és més gran".

per Redacció | Foto: Aj.Arenys de Munt

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris