dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys estrena la innovadora cantata-jazz “He mirat aquesta terra”

locomotora_negra_280x87.jpgArenys de Mar serà l’escenari el proper cap de setmana de l’estrena de l’espectacle "He mirat aquesta terra", una cantata-jazz per a orquestra, cor i solistes, que fusiona literatura amb música coral i jazz.

Arenys de Mar serà l’escenari el proper cap de setmana de l’estrena de l’espectacle "He mirat aquesta terra", una cantata-jazz per a orquestra, cor i solistes, que fusiona literatura amb música coral i jazz.

Missatge cívic

Per als seus impulsors, aquest espectacle vol respondre al repte de donar una nova vida i una nova dimensió al missatge cívic que hi ha dissolt en la poesia de Salvador Espriu, tot fonent-lo amb ritmes i melodies jazzístiques, amb música de Ricard Gili.

Projecte novedós

Aquest projecte, sorprenent i novedós, serà posat en escena per La Locomotora Negra, 50 cantaires de la Coral Sant Jordi i tres solistes.

Tema central

L’espectacle centralitza la cantata-jazz en "l’incert periple que segueix el poble català cap a la seva realització com a comunitat nacional, vist per la mirada del poeta i explicat amb la seva paraula, a voltes feridora, a voltes sarcàstica o irònica, a voltes decebuda o esperançada, però sempre intel·ligent, valenta i precisa".

Estrena

L’estrena de l’espectacle "He mirat aquesta terra" tindrà lloc els dies 14 i 15 de març de 2009 al Teatre Principal d’Arenys de Mar. Les localitats són numerades i es poden adquirir al C.C.Calisay al preu de 15 euros.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris