dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Argentona clou amb èxit de participació la Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa 2009

trepitjada_de_fang_argentona_280x87.jpgMalgrat la pluja, la Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa d’Argentona va vendre 3.164 càntirs en només sis dies, 200 més que en l’edició de l’any passat.

trepitajada_de_fang_argentona.jpgMalgrat la pluja, la Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa d’Argentona va vendre 3.164 càntirs en només sis dies, 200 més que en l’edició de l’any passat.

Valoracions

La Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa d’Argentona 2009 ha aplegat, entre d’altres, representants de Catalunya, Espanya, Portugal, França, Itàlia, Bèlgica, Nigèria, Algèria, Marroc i Equador. A l’espera dels resultats definitius en quant a visitants i volum de vendes, la valoració de l’esdeveniment per part dels ceramistes i terrissers expositors ha estat molt positiva.

Participació

A més del circuit urbà d’exposició i venda de productes ceràmics, els tallers de demostració de terrissa tradicional, de ceràmica al torn i de rakú van atreure molts participants de totes les edats. D’altra banda, l’esperada trepitjada de fang de diumenge passat al vespre, a la plaça de l’Església, va assolir de nou un gran èxit de participació.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris