dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ariadna Sanroque, medalla d’or al campionat de Catalunya de Ponis

amazona_280x87_02.jpgL’amazona de Llavaneres Ariadna Sanroque, del CE Orrius, va obtenir la medalla d’or en la categoria D del Campionat de Catalunya de Ponis.

amazona_800x600.jpgL’amazona de Llavaneres Ariadna Sanroque, del CE Orrius, va obtenir la medalla d’or en la categoria D del Campionat de Catalunya de Ponis.

Campionat

El Campionat de Catalunya de Ponis de Salt i de Concurs Complert, de les categories A, B, C i D, es va celebrar de l’11 al 13 de setembre a Llampaies (Alt Empordà).

Tres proves

El Concurs Complert inclou tres proves, una de cada modalitat: Doma, Salt d’Obstacles i Cros. Segons ha explicat el pare de l’amazona, Miquel Àngel Sanroque, "és una disciplina força complicada, ja que les tres proves s’han de realitzar amb el mateix cavall". Aquest fet comporta una dificultat afegida ja que l’amazona o el genet han d’estar preparats per concentrar el cavall en una prova molt més tècnica com és la Doma, i també per sortir a tot galop pel mig d’un circuit de cros.

Coordinació

L’Ariadna, que complirà setze anys el proper mes de desembre, va aconseguir aquests bons resultats gràcies a l’excel·lent coordinació amb la seva euga ‘Flicka’.

per Redacció | Foto: Aj.Llavaneres

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris