dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arrenca la Fira ‘xilena’ de Calella

inauguracio_fira_calella_2009_280x87_02.jpgLa 29a edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme s’ha inaugurat aquest divendres, a les 5 de la tarda. La mostra, que es perllongarà fins el proper diumenge, 27 de setembre, dedica el seu apartat monogràfic a Xile.

inauguracio_fira_calella_2009_800x600_02.jpgLa 29a edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme s’ha inaugurat aquest divendres, a les 5 de la tarda. La mostra, que es perllongarà fins el proper diumenge, 27 de setembre, dedica el seu apartat monogràfic a Xile.

Multisectorial

L’acte d’inauguració ha comptat, entre d’altres autoritats, amb l’assistència del cònsol general de Xile a Barcelona, Mauricio Ugalde, acompanyat per l’alcalde de Calella, Josep Maria Juhé. Com és habitual, la fira multisectorial acull nombroses activitats culturals, lúdiques, gastronòmiques i festives catalanes i, a més, aquesta nova edició centrarà la seva atenció a l’entorn del país convidat, Xile, al llarg d’un espai firal de 1.000 m2.

Fira petita i solidaritat

Una de les novetats d’enguany és la creació de la Fira Jove, destinada als nens i nenes d’entre 12 i 17 anys. Aquesta nova fira ‘petita’ està instal·lada a l’espai que en edicions anteriors ocupava la Fira del Motor i que aquest any desapareix per la crisi. D’altra banda, aquesta 29a edició també acollirà una desena d’entitats solidàries, algunes de noves com Oncolliga, creada per la lluita contra el càncer. Paral·lelament, es retrà un homenatge a la figura de Vicenç Ferrer, el cooperant català, fill adoptiu de Calella, recentment desaparegut.

per Redacció | Foto: Ferran Navas

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris