dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arriba a Calella “La Legió d’Honor”

la_legio_d_honor_280x87.jpgLa Fàbrica Llobet i Guri de Calella acollirà el dissabte 13 de juny, a les 22 h., la representació de la sarsuela catalana "La Legió d’Honor" de Rafael Martínez Valls.

la_legio_d_honor_600x800.jpgLa Fàbrica Llobet i Guri de Calella acollirà el dissabte 13 de juny, a les 22 h., la representació de la sarsuela catalana "La Legió d’Honor" de Rafael Martínez Valls.

Intèrprets

Els papers principals són a càrrec de Beatrice Jiménez (Carlota), Albert Deprius (Marcel), Lluís Sintes (Brissac), Isabel Rodríguez (Madalena) i Josep Lluís González (Trabuc). També intervindran Xevi Gómez (Richard), Rosa Serra (Sussina), Josep Piris (Monsenyor) Joan Maria Martí (Coronel), Joan Garrido (Ferrés), Marc Calvo (Soldat ferit), Jaime López (General) i Joaquím Sabrià (Bertrand).

Orquestra i Cor

Aquesta única representació, amb tres actes, comptarà també amb la participació de l’Orquestra de Cambra de Barcelona i el Cor Harmonia Calellenc, l’entitat organitzadora. La Direcció d’escena és a càrrec d’Armin Heinemann, la Direcció musical de Ricardo Estrada, i la coreografia i ballet d’Alicia Lluís.

Entrades anticipades

Les persones interessades poden adquirir anticipadament les seves entrades numerades els dies laborables fins el 12 de juny, de 18 a 20 h., al Centre Musical Can Salom de Calella (Carrer església, 93), al preu de 15 a 22 euros.

Martínez Valls

Rafael Martínez Valls, (Ontinyent,1868 – Barcelona,1946) va ser un compositor valencià que va desenvolupar la part més important de la seva carrera musical a Barcelona i es va dedicar fonamentalment a la sarsuela. És autor de les dues sarsueles catalanes més populars: "Cançó d’amor i de guerra" (1926) i "La Legió d’honor" (1930).

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris