dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Artcatalunya crea un nou canal al seu web per ofertar feina per a tota Catalunya

artcatalunya_280x87.jpgL’Associació Artcatalunya de Recerca del Treball de Mataró ha creat aquest mes, dins de la seva pàgina web, un nou accés directe mitjançant el qual es pot ofertar feina per a tota Catalunya.

artcatalunya_250.jpgL’Associació Artcatalunya de Recerca del Treball de Mataró ha creat aquest mes, dins de la seva pàgina web, un nou accés directe mitjançant el qual es pot ofertar feina per a tota Catalunya.

Gratuït

Segons fonts de l’Associació, "aquesta nova opció permet a les empreses publicar de forma ràpida, còmoda i gratuïta les vacants de llocs de treball que tenen disponibles". Així mateix, els candidats tenen accès a aquestes noves ofertes inserint el seu currículum a l’oferta que els interessa, arribant el mateix a l’empresa que sol·licita el perfil del treballador. Aquest servei "és i serà gratuït", apunten les mateixes fonts.

Acceptació

Durant la primera setmana de funcionament, el nou servei ha tingut una bona acceptació i la recepció d’ofertes per part de les empreses ha estat molt per damunt de les esperades inicialment pels responsables d’Artcatalunya, tenint en compte que s’ha estrenat en període de vacances.

Serveis

A www.artcatalunya.es també estan disponibles els enllaços de la majoria de webs d’ofertes de treball de Catalunya; Segons l’Associació, "d’aquesta manera es vol facilitar l’accés a les mateixes de qualsevol persona a la recerca de lloc de treball". A més d’aquests enllaços, el web també disposa d’enllaços a premsa digital, revistes locals i convenis col·lectius laborals, entre altres serveis.

Treball

Per als responsables de l’Associació, "el nostre objectiu és créixer amb l’ajuda de tots per tal d’aconseguir que Artcatalunya esdevingui en breu una plataforma especialitzada en tot allò relacionat amb el treball", conclouen.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris