dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arxiven la imputació d’un ex-cap de la Policia de Pineda per un suposat cas de proxenetisme

sant_antoni_calonge_280x87.jpgEl Jutjat d’Instrucció número 2 de Sant Feliu de Guíxols ha comunicat aquest dimarts, 2 de juny, l’arxiu provisional de la imputació d’un inspector dels Mossos d’Esquadra, i ex-cap de la comissaria de Pineda, en un cas de proxenetisme.

El Jutjat d’Instrucció número 2 de Sant Feliu de Guíxols ha comunicat aquest dimarts, 2 de juny, l’arxiu provisional de la imputació d’un inspector dels Mossos d’Esquadra, i ex-cap de la comissaria de Pineda, en un cas de proxenetisme.

Proxenetes

Segons va informar el passat 9 d’abril el diari El País, el Cos Nacional de Policia (CNP) va detenir l’inspector "perquè coneixia l’activitat il·lícita que es desenvolupava a l’interior del seu pis de Sant Antoni de Calonge", on presumptament uns proxenetes que li havien llogat l’immoble obligaven a dones estrangeres a prostituir-se. Segons aquesta informació, l’imputat cobrava suposadament un lloguer mensual d’uns 2.000 euros, un preu "excessiu" segons els investigadors.

Comunicat policial

L’endemà, els Mossos d’Esquadra van emetre un comunicat on negaven rotundament aquesta detenció, assegurant que el funcionari policial és copropietari de l’immoble esmentat a la notícia, però "en cap cas del negoci que s’hi duia a terme".

Arxiu

Ara, el jutge ha arxivat provisionalment el procediment judicial pel que fa a l’inspector. Per la seva banda, malgrat la imputació, els Mossos d’Esquadra han reiterat que "en cap moment s’han decretat mesures cautelars judicials contra l’inspector".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris