dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Assalten de matinada el mercat de la plaça de Cuba de Mataró

mercat_de_mataro_280x87_02.jpgEls Mossos d’Esquadra investiguen el robatori que es va produir la matinada de dimarts passat al mercat municipal de la plaça de Cuba de Mataró. Els lladres es van endur productes i van causar danys a una vintena de parades.

Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori que es va produir la matinada de dimarts passat al mercat municipal de la plaça de Cuba de Mataró. Els lladres es van endur productes i van causar danys a una vintena de parades.

Desperfectes

Durant l’assalt, els autors dels fets han causat desperfectes a moltes de les parades i s’han endut els productes més cars que van anar trobant. Segons les primeres informacions, els lladres no van trobar quantitats importants de diner degut a que els paradistes s’enduen la recaptació del dia anterior. A causa de l’assalt nocturn, aquest dimarts passat el mercat no va poder obrir les seves portes fins les 11 del matí.

Mides de seguretat

Per la seva banda, el consistori mataroní ha ofert la seva col·laboració als paradistes afectats, anunciant també que s’incrementaran les mides de seguretat al mercat municipal per evitar nous episodis com aquest.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris