dijous, 13 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Atorguen un nou crèdit de 3,1 milions d’euros a les obres del TecnoCampus Mataró-Maresme

tecnocampus_280x87.jpgEl delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, ha visitat aquest dimarts les obres de construcció del TecnoCampus Mataró-Maresme. Durant la visita, Rangel ha anunciat que el Ministeri de Ciència i Innovació ha atorgat un nou crèdit de 3,1 milions d’euros al projecte.

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, ha visitat aquest dimarts les obres de construcció del TecnoCampus Mataró-Maresme. Durant la visita, Rangel ha anunciat que el Ministeri de Ciència i Innovació ha atorgat un nou crèdit de 3,1 milions d’euros al projecte.

Nou crèdit

Amb aquest préstec a interès zero, el Ministeri ha concedit al TecnoCampus crèdits per un valor de 8 milions d’euros.

La seu

La nova seu del TecnoCampus Mataró-Maresme que s’està aixecant a la zona del Rengle de Mataró serà un centre universitari – acollirà les dues escoles universitàries situades a Mataró – i de transferència de coneixement entre institucions i empreses del sector de les noves tecnologies i la innovació. Està previst que les obres s’acabin el darrer trimestre del 2010. Aquest edifici tindrà en el soterrani l’aparcament públic, i en dues plantes les universitats, la seu de TCM i també CETEMMSA. Paral·lelament, s’han començat les obres de la sala de convencions i els altres dos edificis que completen el parc que, per altra banda, també acollirà una gran pèrgola fotovoltaica i estarà connectat a l’innovador sistema de climatització anomenat Tub Verd.

Pressupost

El projecte, desenvolupat per l’empresa municipal PUMSA per encàrrec de l’EPE Tecnocampus, compta amb un pressupost global de 46,6 milions d’euros.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: TecnoCampus.com

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris