dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Avançaran els ajuts als veïns de Mataró que vulguin rehabilitar els seus habitatges

rehabilitacio_construccio_habitatges_280x87.jpgL’Ajuntament de Mataró avançarà els ajuts econòmics als propietaris o comunitats de propietaris que rehabilitin els seus habitatges o instal·lin ascensors als edificis.

L’Ajuntament de Mataró avançarà els ajuts econòmics als propietaris o comunitats de propietaris que rehabilitin els seus habitatges o instal·lin ascensors als edificis.

1,2 milions

La ciutadania es pot acollir a aquests ajuts en el marc del Pla Local de l’Habitatge de Mataró. En aquest sentit, el pressupost municipal per aquest any inclou una partida d’1,2 milions d’euros destinada a crear el Fons Municipal de Foment a la Rehabilitació.

60 i 90 dies

Aquesta mida permetrà als propietaris comptar amb els diners dels ajuts de la Generalitat de Catalunya entre 60 i 90 dies després de presentar els justificants d’acabament de les obres i obtenir l’informe favorable dels tècnic de l’Oficina local d’Habitatge, tenint en compte que les subvencions de la Generalitat solen tardar un any o més en arribar a les persones sol·licitants.

Esforç econòmic

Segons fonts municipals, tot i que aquesta iniciativa suposarà un esforç econòmic important, donat que l’Ajuntament haurà d’assumir el cost dels interessos generats pels diners que avançarà, "aquesta iniciativa també forma part de les mesures per lluitar contra la crisi que impulsa l’Ajuntament".

per Redacció | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris