divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Avís de bomba a la platja de Calellaplatja_calella_280x87_06.jpgAvís de bomba a la platja de Calella. Les forces de seguretat han desallotjat la platja de Garbí  després que una telefonada anònima ha alertat de l’existència d’un artefacte explosiu ocult en una motxilla. A les cinc de la tarda, els Mossos d’Esquadra han desactivat el protocol de seguretat al comprovar que es tractava d’una falsa alarma. Veure la platja en directe [webcam].

Avís de bomba a la platja de Calella. Les forces de seguretat han desallotjat la platja de Garbí  després que una telefonada anònima ha alertat de l’existència d’un artefacte explosiu ocult en una motxilla. La trucada s’ha fet abans de les tres de la tarda al servei d’atenció a la carretera (DYA) de Biscaia.

Els Mossos d’Esquadra, que han rebut l’avís de la Guàrdia Civil, han activat el protocol de seguretat  i han desallotjat – en menys de quinze minuts – la platja que, en aquells moments, estava plena de banyistes.També s’ha tallat, durant alguns minuts, la circulació de trens a la zona.

A partir de les cinc de la tarda, però, han desactivat el protocol de seguretat al comprovar que es tractava d’una falsa alarma i han tornat a obrir les platges.

Veure la platja en directe [webcam].

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris