dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Blai Masó Illamola Trio publica l’àlbum “Mr.John Player”

blai_280x87.jpgEl Mataroní Blai Masó Illamola acaba de publicar amb el seu trio l’àlbum "Mr.John Player" (Picap, 2009), amb vuit temes de Jazz.

blai_800x600.jpgEl Mataroní Blai Masó Illamola acaba de publicar amb el seu trio l’àlbum "Mr.John Player" (Picap, 2009), amb vuit temes de Jazz.

Debut

Mr. John Player, debut de Blai Masó Illamola Trio, ofereix un repertori original i propi que inclou des de l’austeritat més modesta de la influència llatinoamericana fins a la força personal del jazz. Aquest trio, carregat d’emocions, fa de la música la seva pròpia i veritable manera d’expressar-se, tenint en compte sempre i a cada concert l’experiència única del seu públic.

Trio

El trio està encapçalat per la guitarra i composicions de Blai Masó Illamola juntament amb el baixista colombià Juansebastián Cardozo i el bateria brasiler Serginho Moreira. El grup s’ha reunit amb Mr. John Player arran de l’amistat musical i personal que des de fa anys tenen els seus tres components.

Blai

Blai Masó Illamola, juntament amb el duet que forma amb el músic mataroní Joan Barranca, ha editat diversos treballs amb composicions pròpies "Essències" (Picap, 2004), "2Moments" (Picap, 2008) i, també, ha col.laborat en edicions d’homenatge a diferents artistes de Catalunya, com ara, Les cançons de Mataró 2005, Les mans plenes i recordant Joan Brossa 2009.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris