divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Blanco considera un “despropòsit” la celebració de la consulta d’Arenys de Munt

centre_moral_arenys_de_munt_280x87.jpgEl ministre de Foment, José Blanco, ha qualificat com un "despropòsit" la celebració de la consulta d’Arenys de Munt d’aquest diumenge. El PP també ha criticat el referèndum independentista.

El ministre de Foment, José Blanco, ha qualificat com un "despropòsit" la celebració de la consulta d’Arenys de Munt d’aquest diumenge. El PP també ha criticat el referèndum independentista.

Crítiques

Blanco, que ha estat molt crític amb el suport de CiU a la consulta, argumenta que en un estat de dret "s’han complir les lleis i les normes" i ha considerat "molt rellevant" que aquest partit hagi avalat, "actuacions que no tenen empara legal ni cobertura constitucional", ha afegit.

PP

Per la seva banda, el líder del Partit Popular (PP), Mariano Rajoy, ha dit que és "molt preocupant" i "sorprenent" que partits que ostenten responsabilitats institucionals "juguin" a consultes com la d’Arenys de Munt. També ha manifestat que la consulta d’Arenys de Munt "no és un tema menor" i, segons afirma, "només serveixen per generar problemes" i "per distreure l’atenció sobre les coses que són importants".

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris