dimarts, 27 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Blocs maresmencs a Diari Maresme

Per a celebrar el nostre tercer aniversari, l’equip i els editors de Diari Maresme hem organitzat el "II Premi Blocs del Maresme", on els nostres lectors i lectores podran escollir el millors webblogs de la comarca de les categories del diari: Societat, Política, Cultura i Esports.

Des del 21 de setembre fins a l’1 d’octubre, totes les persones que ho desitgin podran votar un bloc de cada categoria dels cinc seleccionats pel nostre mitjà.

Aquesta especial relació entre Diari Maresme i els blocs maresmencs s’ha vist potenciada a través de la nostra nova secció "Cartes i blocs" on, diàriament, el nostre mitjà publica un article d’algun dels blocs subscrit.

El motiu d’aquest nou impuls blocaire és que creiem en la importància i el valor enriquidor dels blocs, en general, i del Maresme en particular. Malauradament, aquesta treball i esforç diari de milers de persones de la nostra comarca, molt sovint queda amagat en la immensitat de la Xarxa. Per això, hem creat aquesta nova finestra on els nostres lectors i lectores podran descobrir blocs que, possiblement, desconeixien, i molts d’ells d’una destacada vàlua.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris