dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Bono, el líder d’U2, s’allotja a Llavaneres i tasta la seva coca

bono_i_maimi_280x87.jpgEl líder d’U2, Bono, s’ha allotjat durant dues setmanes en una finca de Llavaneres amb motiu dels concerts que va celebrar el passat 30 de juny i 2 de juliol a Barcelona.

bono_graupera_i_la_coca.jpgEl líder d’U2, Bono, s’ha allotjat durant dues setmanes en una finca de Llavaneres amb motiu dels concerts que va celebrar el passat 30 de juny i 2 de juliol a Barcelona.

Confidencialitat

Aquestes actuacions van obrir la gira mundial del grup. Per la seva banda, l’alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, va fer-li una visita de cortesia en nom de tot el municipi per posar-se a la seva disposició i garantir-li la màxima confidencialitat i seguretat durant la seva estada a Llavaneres.

Coca de Llavaneres

Segons han informat fonts municipals, durant la trobada, Bono va fer gala d’una gran senzillesa i naturalitat. Es va interessar pel poble i va dir que la finca on s’havia allotjat li recordava molt a casa seva, "per la proximitat al mar i perquè encara s’hi pot sentir cantar als ocells". Bono també va destacar el bon clima que es gaudeix a la costa mediterrània i es va interessar en saber on era l’església, on es podia anar a menjar bé i, fins i tot, es va mostrar interessat per la situació de crisi econòmica al país. L’alcalde també el va obsequiar amb una coca de Llavaneres, un dolç típic i característic del municipi.

Satisfacció

Bernat Graupera es va mostrar molt satisfet perquè "una persona d’aquesta categoria personal i professional, amb milions de fans arreu del món, tan abocat a les causes humanitàries, hagi estat durant uns dies veí de Llavaneres".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris