dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cabrera de Mar acull el cinquè Fòrum Escoles Verdes amb la participació de 36 escoles

escoles_verdes_280x87.jpg36 Escoles Verdes del Barcelonès, el Maresme i el Vallès Oriental participaran aquest dimecres, 18 de març, en el cinquè Fòrum Escoles Verdes, a l’alberg Torre Ametller de Cabrera de Mar.

36 Escoles Verdes del Barcelonès, el Maresme i el Vallès Oriental participaran aquest dimecres, 18 de març, en el cinquè Fòrum Escoles Verdes, a l’alberg Torre Ametller de Cabrera de Mar.

El fòrums

Es tracta de la quarta trobada territorial d’aquesta edició. Aquests fòrums s’organitzen cada dos anys per promoure la participació activa i l’intercanvi d’experiències entre les escoles que participen en el Programa Escoles Verdes, una iniciativa conjunta del Departament de Medi Ambient i Habitatge i el Departament d’Educació.

10 anys

El Programa, que enguany compleix deu anys, té com a objectiu ajudar els centres a ambientalitzar-se, promoure la participació i la implicació activa de la comunitat educativa en la millora del seu entorn i afavorir l’intercanvi entre els centres que hi participen.

14 escoles del Maresme

A Cabrera, hi assistiran un total de 36 escoles amb 62 representants del professorat i 62 de l’alumnat. Les 14 escoles del Maresme que hi participen són: C.Hamelín-Internacional Laie (Alella), C.Vedruna (Malgrat de Mar), CEE Les Aigües (Mataró), CEIP Francesc Ferrer i Guàrdia (El Masnou), CEIP Francesc Macià (Òrrius), CEIP La Minerva (Calella), CEIP Marinada (El Masnou), CEIP Rocafonda (Mataró), CEIP Sant Pau (Sant Pol de Mar), CEIP Sinera (Arenys de Mar), CEIP Sobirans (Arenys de Munt), IES Josep Puig i Cadafalch (Mataró), IES Maremar (El Masnou) i l’IES Thos i Codina (Mataró).

7 Fòrums

Al llarg de tot el mes de març, està previst celebrar set fòrums territorials, on hi participaran un total de 316 centres educatius d’arreu del País.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris