dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cabrera de Mar suspèn la revisió del valor cadastral per la crisi

cabrera_de_mar_280x87.jpgL’Ajuntament de Cabrera de Mar ha decidit suspendre "per l’actual situació d’incertesa econòmica" l’actualització de la revisió del valor cadastral que enguany s’havia de calcular de nou al municipi.

L’Ajuntament de Cabrera de Mar ha decidit suspendre "per l’actual situació d’incertesa econòmica" l’actualització de la revisió del valor cadastral que enguany s’havia de calcular de nou al municipi.

Actualització

Concretament, els valors actuals de Cabrera de Mar es van fixar l’any 1999, amb una repercussió progressiva durant 10 anys. Per aquest motiu, enguany corresponia efectuar-ne la revisió per fixar els nous valors que progressivament s’haurien d’anar aplicant des de l’any 2010 fins l’any 2019. Cal tenir en compte que la revisió del valor cadastral permet actualitzar el valor de les finques i fixar, així, la base impositiva a partir de la qual es determina, entre d’altres, la quota de l’IBI, l’impost més importants per als consistoris.

Suspensió temporal

Enguany, es va iniciar el procés de determinació d’aquests nous valors que serien d’aplicació a partir del proper exercici 2010, amb una ponència desenvolupada per la Direcció General del Cadastre, de la que han sortit uns nous valors atenent als preus de mercat actuals. Malgrat això, i vista l’actual "situació d’incertesa econòmica", el consistori cabrilenc ha pres la decisió de no donar continuïtat a la ponència, deixant-la temporalment en suspens, "per emprendre-la en un moment més adequat".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris