dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cabrils adjudica la rehabilitació de l’estany, el rierol i la bassa de Can Barba

estanya_280x87.jpgL’Ajuntament de Cabrils ha adjudicat la rehabilitació que permetrà recuperar les zones de l’estany, el rierol i la bassa de l’entorn de Can Barba.

L’Ajuntament de Cabrils ha adjudicat la rehabilitació que permetrà recuperar les zones de l’estany, el rierol i la bassa de l’entorn de Can Barba.

Contracte menor

Aquestes tasques de recuperació han estat impulsades des de la Regidoria de Medi Ambient, i el contracte menor adjudicat inclou també la poda de les plantes de la zona.

Oxigenació

Segons informa el consistori, els treballs es basaran en l’aportació de plantes aquàtiques a la bassa, fonamentalment jacints d’aigua, nenúfars i enciam aquàtic, que aportaran nova oxigenació a l’aigua.

Rehabilitació

D’altra banda, la resta d’actuacions reforçaran el curs del rierol amb lona aquàtica i es sanejarà l’estany, comprovant el correcte funcionament de les bombes i reomplint-lo, "després de les pertinents comprovacions de l’existència de possibles pèrdues", apunten les mateixes fonts. Finalment, les tasques de rehabilitació quedaran enllestides amb la neteja de plantes mortes i la poda genèrica dels arbustos propers a l’estany, tot respectant el seu medi i la seva forma.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris