dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cabrils celebra la quarta edició de la seva Caminada Popular

caminada_popular_cabrils_280x87.jpgEl proper diumenge 1 de març, a partir de les 8 del matí, més de 600 persones participaran a la quarta edició de la caminada Popular de Cabrils, "La cabrilenca".

El proper diumenge 1 de març, a partir de les 8 del matí, més de 600 persones participaran a la quarta edició de la caminada Popular de Cabrils, "La cabrilenca".

No competitiva

Els participants poden escollir entre dos itineraris, el circuit curt, de 8 quilòmetres, i el llarg, de 20. Es tracta d’una prova no competitiva en la qual no es valora el temps. Cada participant pot completar el circuit escollit al seu ritme, caminant o corrent.

Parc Serralada Litoral

Segons l’organització, el que es pretén és que els participants gaudeixin de la natura del Parc Serralada Litoral.

Participants

La prova és oberta a la participació de totes i tots, majors de 14 anys o menors acompanyats. També s’accepten gossos, però aquests hauran d’anar lligats per no molestar a la resta de participants. Al final de la caminada hi haurà lliurament d’obsequis i la botifarrada per recuperar forces. La Caminada està organitzada per l’Ajuntament de Cabrils amb la col·laboració del Club Ciclista Cabrils. Més informació: http://cabrilenca.blogspot.com

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris