diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

“Cabrils decideix” es presenta en societat

cabrils_280x87_viquipedia.jpgL’Escola d’Adults de Cabrils acull aquest dimecres, a les 9 del vespre, la primera reunió oficial, oberta a tothom, de la plataforma "Cabrils decideix".

cabrils_800x600_fivirere_.jpgL’Escola d’Adults de Cabrils acull aquest dimecres, a les 9 del vespre, la primera reunió oficial, oberta a tothom, de la plataforma "Cabrils decideix".

Oberta a tothom

La plataforma va presentar el passat 18 de novembre la seva constitució al registre consistorial. "Cabrils decideix" és una plataforma constituïda des de la societat civil amb l’objectiu de "treballar en favor del dret del poble català a decidir lliurament sobre el seu futur", manifesten. Segons el responsable de comunicació de la plataforma, Xavier Viudez, "els integrants de la plataforma provenen de totes les sensibilitats de la societat civil i tothom està a nivell absolutament individual, per tant és una plataforma oberta a tothom", apunta.

Assessorament paral·lel

La plataforma ha estat constituïda per una trentena de persones de Cabrils i actualment està rebent l’assessorament de la plataforma paral·lela de Vilassar de Dalt que ja es troba en un estat més avançat del procés. Aquest procés vol acabar amb la celebració d’una consulta popular sobre la independència de Catalunya, com la que es va dur a a terme el passat 13 de setembre a Arenys de Munt.

per Redacció | Foto: Friviere

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris