dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cabrils, plató cinematogràfic de “Animales domésticos”

cabrils_280x87_02.jpgDes del passat 23 d’octubre, Cabrils acull el rodatge de l’òpera prima del director Xavi Giménez, "Animales domésticos". El rodatge finalitzarà el proper 13 de novembre.

cabrils_800x600_fivirere_.jpgDes del passat 23 d’octubre, Cabrils acull el rodatge de l’òpera prima del director Xavi Giménez, "Animales domésticos". El rodatge finalitzarà el proper 13 de novembre.

Actors i actrius

"Animales domésticos" compta amb la intervenció de coneguts actors i actrius del panorama cinematogràfic espanyol junt a nous talents. Així, a la pel·lícula coincideixen, entre d’altres, Marcel Borràs ("Serrallonga"), Fernando Guillén Cuervo ("Airbag"), Eduard Farelo ("Hay alguien ahí"), Adolfo Fernández ("Bienvenido a Farewell-Guttmann"), Emma Vilarasau ("Los sin nombre"), Elena Furiase ("El Internado") i Fermí Reixach ("Darkness").

Òpera prima

Aquest serà el primer llargmetratge dirigit per Xavi Giménez, fins ara reconegut director de fotografia per pel·lícules com "Los sin nombre" de Jaume Balagueró, per la qual va rebre el premi a la Millor Fotografia al Festival de Sitges, "Àgora" de Alejandro Amenábar, "El camino de los ingleses" de Antonio Banderas o "Transsiberian" de Brad Anderson.

Argument

"Animales domésticos", una producció de Filmax amb guió de Pere Saballs, narra la història de Fran, un adolescent rebel que viu al límit totes les facetes de la seva vida. Degut a la mala conducta de Fran el seu pare l’interna en un centre de reeducació basat en un mètode psicològic cruel i inhumà.

per Redacció | Foto: Friviere

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris