dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cabrils recupera el seu Cau

agrupament_cabrils_280x87.jpgL’Agrupament Escolta Montcabrer es va tornar a posar en marxa el passat mes de febrer després d’anys d’inactivitat. De moment, disposen de dos unitats.

L’Agrupament Escolta Montcabrer es va tornar a posar en marxa el passat mes de febrer després d’anys d’inactivitat. De moment, disposen de dos unitats.

Projecte

Des de fa un any i mig, un grup de joves de la població van començar a moure aquest projecte. Després de molts mesos de treball, el passat mes de febrer el van posar en marxa i cada dissabte, de 4 a 6 de la tarda, fan activitats a Can Barba de Cabrils.

Dos unitats

De moment han començat amb dos unitats, Follets amb nens de 6 a 9 anys i Llops de 9 a 11 anys, però la intenció és obrir una unitat de Raiers per a joves de 12 a 14 anys. En aquest sentit, els Caps de l’Agrupament animen a tost els joves fins als 18 anys que s’apuntin per aconseguir un Cau complet , amb totes les seves unitats, amb Pioners i Clans que són els darrers grups de qualsevol Agrupament Escolta, abans d’arribar a formar-se com a Caps.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris