divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Caixa Laietana promociona el Joc de la Borsa, un concurs europeu per a joves pre-universitaris

caixa_laietana_280x87.jpgL’entitat mataronina Caixa Laietana participa per vuitena edició consecutiva en el Joc de la Borsa, un concurs a escala europea, adreçat a estudiants pre-universitaris d’entre 14 i 21 anys.

L’entitat mataronina Caixa Laietana participa per vuitena edició consecutiva en el Joc de la Borsa, un concurs a escala europea, adreçat a estudiants pre-universitaris d’entre 14 i 21 anys.

6 Borses europees

En aquest concurs, que tindrà lloc del 5 d’octubre al 15 de desembre, els participants tenen l’oportunitat d’operar a la Borsa per obtenir el màxim rendiment a la seva cartera de valors. En aquest període de temps, els equips hauran d’assumir el paper de brokers i obtenir el màxim rendiment d’una inversió inicial de 50.000 euros ficticis, que hauran de revaloritzar comprant i venent a cotitzacions reals un total de 175 valors reals de sis borses europees. Hi haurà un guanyador a nivell nacional i un guanyador a nivell europeu. Caixa Laietana, a més, premiarà als millors inversors entre els seus participants.

Premis

Els premis per als guanyadors seran una visita a la Borsa de Madrid on rebran els diplomes que els acrediten com a guanyadors i, també, una trobada europea amb els guanyadors de cada país durant un cap de setmana.

250.000 estudiants

A l’edició de l’any passat van participar més de 250.000 estudiants procedents de 7 països i Caixa Laietana va participar amb 886 alumnes de 61 centres diferents. L’entitat mataronina és la única entitat catalana que forma part d’aquets projecte organitzat per la Confederación Española de Cajas de Ahorros (CECA) i la Bolsa de Madrid. Les inscripcions es poden fer a partir d’aquest dimecres, 16 de setembre, a totes les oficines de Caixa Laietana.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris