dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Caixa Laietana rep la Creu de Sant Jordi amb motiu del cinquantenari del Premi Iluro

ateneu_caixa_laietana_280x87.jpgEl Govern de la Generalitat ha acordat aquest dimarts concedir la Creu de Sant Jordi a 27 personalitats i 15 entitats, entre les quals es troba el Premi Iluro de Monografia Històrica instituït fa 50 anys per Caixa d’Estalvis Laietana.

El Govern de la Generalitat ha acordat aquest dimarts concedir la Creu de Sant Jordi a 27 personalitats i 15 entitats, entre les quals es troba el Premi Iluro de Monografia Històrica instituït fa 50 anys per Caixa d’Estalvis Laietana.

Premi Iluro

El Premi Iluro de Monografia Històrica rebrà aquesta distinció amb motiu del cinquantenari d’aquest prestigiós guardó. En l’escrit de concessió de la Creu de Sant Jordi, s’ha valorat que la convocatòria del Premi Iluro representa un estímul important per als estudis d’investigació històrica sobre Mataró i la comarca del Maresme; i que la col·lecció de títols publicats en el seu marc "conforma un corpus valuós com a eina de consulta i font de continguts".

Creu de Sant Jordi

La Creu de Sant Jordi s’atorga a les personalitats i entitats que s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la tasca de defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural. L’acte de lliurament tindrà lloc el proper dia 21 d’abril, a les 7 de la tarda, al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris