divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Caixa Penedès i Caixa Laietana aproven la seva fusió

caixa_laietana_i_caixa_penedes_280x87.jpgEls respectius consells d’administració de Caixa Penedès i Caixa Laietana han acordat per separat iniciar un procés de fusió. Les dues caixes sumen més de 32.000 milions d’euros en actius, prop de 940 oficines i una plantilla d’unes 4.000 persones.

caixa_laietana_250.jpgEls respectius consells d’administració de Caixa Penedès i Caixa Laietana han acordat per separat iniciar un procés de fusió. Les dues caixes sumen més de 32.000 milions d’euros en actius, prop de 940 oficines i una plantilla d’unes 4.000 persones.

Tercera fusió

Es tracta de la tercera fusió de caixes d’estalvi catalanes. Un cop sigui efectiva, la nova entitat no descarta la possibilitat d’afegir-hi alguna altra caixa d’altres comunitats. D’altra banda, les dues caixes hauran d’estudiar la reducció de les seves oficines i personal i que podria estar a l’entorn d’un 15%. Segons les primeres declaracions públiques, "el reajustament de plantilla es faria a través d’un pla de jubilacions anticipades".

4 Caixes

Cal recordar que, a part d’aquesta nova fusió, també s’han unit les caixes Catalunya, Tarragona i Manresa, que precisament aquest dimecres van arribar a un acord en relació a la reducció de personal i d’oficines. També es fusionen les caixes Sabadell, Terrassa, Girona i Manlleu; i, finalment, queda en solitari La Caixa, la primera entitat a Catalunya.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris