divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Caldes demana una solució definitiva per les olors de les aigües estancades del Bassiot

aigues_estacandes_caldes_estrac_280x87.jpgL’Ajuntament de Caldes d’Estrac vol solucionar definitivament el problema de les aigües estancades del Bassiot que causen males olors i molèsties als veïns de la zona.

L’Ajuntament de Caldes d’Estrac vol solucionar definitivament el problema de les aigües estancades del Bassiot que causen males olors i molèsties als veïns de la zona.

Informes tècnics

Amb aquest objectiu, el consistori enviarà properament informes tècnics a l’Agència Catalana d’Aigua (ACA) i al Ministeri de Medi Ambient perquè es solucioni definitivament aquest problema que s’arrossega des de fa anys. Fins ara, les administracions implicades no s’han posat d’acord en la manera de resoldre el problema que ocasionen la barreja de les aigües pluvials, residuals i sorra, estancades per la barrera de sorra natural, i que acumula les aigües residuals.

Possibles solucions

Segons els consistori, la solució del problema real consisteix en l’adequació de les clavegueres que hi conflueixen, juntament amb els residus de les avingudes de l’aigua quan plou. En opinió dels tècnics municipals, si s’allargués el formigó o l’escullera, l’Ajuntament podria realitzar, quan es requerís, les feines de neteja del Bassiot de forma periòdica i, així, s’evitarien les molèsties i insalubritats que s’hi ocasionen.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris