divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Caldes obre un procés participació per a definir el futur del municipi a deu anys vista

viaducte_nii_caldes_estrac_280x87.jpgL’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha iniciat un procés de participació que té per objectiu establir un Pla Estratègic del municipi per l’any 2020.

L’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha iniciat un procés de participació que té per objectiu establir un Pla Estratègic del municipi per l’any 2020.

Caldes 2020

El Pla, anomenat Caldes 2020, comprendrà diverses fases – entre elles l’elaboració d’un Pla de Promoció Turística -, que s’inicien amb l’organització de sis àmbits proposats en taules rodones. Les jornades se celebraran els propers dies 18, 19 i 20 de maig i estaran distribuïdes en dues sessions per dia, en horari de 18 a 20 h i de 20 a 22 h del vespre, tocant àmbits tan diversos com la Restauració, Comerç i Serveis; Acció Social; Serveis Bàsics, Economia i Relacions Externes; Educació i Cultura; Urbanisme i Vialitat; i Noves Idees. Les taules rodones estaran representades pels regidors corresponents de cada àmbit tractat i l’alcalde de Caldes d’Estrac, Joaquim Arnó, així com per l’empresa encarregada de l’organització i dinamització de les xerrades. Les conclusions seran publicades i seran l’eix que es seguirà pel futur desenvolupament del municipi.

El futur

Segons l’alcalde "es tracta d’obrir a la participació dels nostres ciutadans el procés d’elaboració d’aquest pla, perquè és la societat civil caldenca la que ha d’aportar-nos les seves inquietuds, necessitats, suggeriments o idees per a definir el poble que volem en el futur".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris