dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella acull una representació moderna de l’òpera “La Bohème” de Puccini

albert_deprius_280x87.jpgUna versió actualitzada de l’òpera "La Bohème" de Giacomo Puccini es representarà aquest divendres 20 de febrer, a partir de dos quarts de 10 del vespre, al Teatre de la Sala Mozart de Calella.

Una versió actualitzada de l’òpera "La Bohème" de Giacomo Puccini es representarà aquest divendres 20 de febrer, a partir de dos quarts de 10 del vespre, al Teatre de la Sala Mozart de Calella.

Actualitzada

La representació d’aquesta popular òpera de Puccini, ambientada en el segle XIX, es veurà actualitzada al nostre segle en una versió de petit format. L’espectacle compta amb les actuacions de les Sopranos Carmen Solís (Mimi) i Beatrice Jiménez (Musetta); el Tenor Albert Deprius (Rodolfo); els Barítons Joon Hoon Heo (Marcello) i Ricardo Velásquez (Shaunard); i els Baixos Vasco Fracanzani (Colline) i Josep Solé (Alcindoro).

Música

La direcció musical i piano és a càrrec de Ricardo Estrada, qui dóna un toc personal i modern a l’inici de cada acte, amb escenes de dansa, tot respectant la partitura original. La representació comptarà també amb la direcció escènica d’Armin Heinemannamb, l’actuació dels actors i ballarins del Grup DansLastic i el vestuari de Paula’s Ibiza.

Entrades

Les entrades anticipades es poden adquirir a la taquilla del teatre, al carrer Església número 91 de Calella, a 20 euros, i el mateix dia de la representació al preu de 24 euros.

La Bohème

L’òpera "La Bohème", la quarta de Giacomo Puccini, es va estrenar l’any 1895, a Torí. Aquesta obra, ambientada en la societat marginada dels artistes pobres de París, ha esdevingut una de les òperes més populars i universals, gràcies a la perfecta unió entre dues commovedores històries d’amor paral·leles i una partitura molt melòdica.

Representacions

Per altra banda, l’organització d’aquesta representació, una iniciativa personal dels seus intèrprets vocals, té l’objectiu de fer arribar aquesta versió de l’Òpera "La Bohème" a altres teatres i auditoris catalans; i de fora de Catalunya.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris