divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella adjudica les obres de cobriment de la Riera Capaspre

riera_capaspre_calella_280x87_02.jpgEl Govern Local de Calella ha adjudicat definitivament l’execució del projecte modificat del cobriment de la Riera Capaspre a l’empresa Vías y Construcciones, S.A.

riera_capaspre_calella_800x600.jpgEl Govern Local de Calella ha adjudicat definitivament l’execució del projecte modificat del cobriment de la Riera Capaspre a l’empresa Vías y Construcciones, S.A.

Pressupost

El projecte de cobriment adjudicat compta amb un pressupost total de 2.142.207 euros.  Segons fonts municipals, en aquests moments s’està acabant de definir per part del Serveis Tècnics de l’Ajuntament com quedarà el clavegueram, la llum i la resta de serveis que no estan afectats per l’obra. Paral·lelament, s’està confeccionant un estudi de mobilitat de la zona.

Finals d’any

D’altra banda, segons informa el Govern calellenc, s’ha convocat una reunió amb els veïns de la zona afectada el proper dilluns 19 de gener per exposar-los els detalls del projecte. L’Ajuntament té previst finalitzar les obres de cobriment i la posterior urbanització de la Riera – inversió que vol incloure dins del Fons Estatal d’Inversió Local – a finals d’aquest any.

per Redacció | Ramon Texidó / Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris