dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella celebra amb una festa lúdica l’acte de presentació del Challenge

challenge_280x87_03.jpgA una setmana de la celebració del Half Challenge Costa de Barcelona Maresme, l’Ajuntament de Calella ha organitzat per aquest dissabte, 16 de maig, un acte lúdic-informatiu per apropar aquest esdeveniment esportiu a la ciutadania.

A una setmana de la celebració del Half Challenge Costa de Barcelona Maresme, l’Ajuntament de Calella ha organitzat per aquest dissabte, 16 de maig, un acte lúdic-informatiu per apropar aquest esdeveniment esportiu a la ciutadania.

Festa

Aquesta festa, que tindrà lloc a la plaça de la Constitució, entre les 5 de la tarda i les 8 del vespre, pretén mostrar a la ciutadania com s’ha treballat des del municipi i, en general, des de tota la comarca per organitzar aquesta prova esportiva de caire internacional.

Yvonne van Vlerken

L’acte comptarà també amb la presència d’Yvonne van Vlerken, rècord del món del triatló de llarga distància, que donarà suport a la Challenge compartint amb el públic assistent les seves experiències esportives. La festa també inclourà la celebració d’un espectacle d’animació. Segons fonts municipals, "s’ha preparat una exposició sobre el Challenge i els avantatges i la repercussió que la celebració d’aquest esdeveniment tindrà en el Maresme i Calella".

Dues cites

Calella serà la seu, el proper 24 de maig, de la mitja Challenge que recorrerà bona part de la comarca a través de la carretera Nacional II. Enguany, la culminació de la Challenge Costa de Barcelona Maresme arribarà el proper 4 d’octubre, dia en el qual Calella i el Maresme acolliran la triatló completa de l’Ironman (home de ferro) en la distància de 3,8 quilòmetres de natació, 180 quilòmetres de ciclisme i els 42 quilòmetres de la Marató.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris