dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella comença les obres de cobriment de la riera

obres_riera_capaspre_calella_280x87.jpgLes obres de cobriment de la Riera Capaspre de Calella s’han iniciat aquesta mateixa setmana a càrrec de l’empresa Vías y Construcciones S.A. Els operaris han començat a treballar preparant la senyalització i enderrocant els murs laterals.

obres_riera_capaspre_calella_800x600_01.jpgLes obres de cobriment de la Riera Capaspre de Calella s’han iniciat aquesta mateixa setmana a càrrec de l’empresa Vías y Construcciones S.A. Els operaris han començat a treballar preparant la senyalització i enderrocant els murs laterals.

Obres

La primera fase serà en el tram comprès entre l’avinguda Turisme i el passeig de les Roques. D’aquí a uns quatre mesos, les actuacions arribaran també al tram superior fins la carretera N-II.

Estudis previs

Prèviament, els Serveis Tècnics de l’Ajuntament han hagut de definir com quedarà el clavegueram, la llum i la resta de serveis. Alhora, el consistori està acabant de perfilar un estudi de mobilitat a la zona, tenint en compte que les actuacions es perllongaran sense interrupció durant els propers deu mesos.

Reunió

En aquest sentit, l’Ajuntament va convocar dilluns passat als veïns de la zona per exposar-los els detalls del projecte. Entre els temes que es van tractar, les persones assistents van interessar-se pels problemes de mobilitat i d’aparcament. En declaracions a Ràdio Calella, l’Alcalde, Josep Maria Juhé (PSC), va informar dimarts passat que el consistori estudia arribar a un acord amb un pàrquing privat de la zona, amb l’objectiu de poder habilitar-hi places públiques amb rotació.

Ple

Avui dijous es presenta amb caràcter urgent el projecte d’urbanització, poc abans de la seva data límit, al ple consistorial com un projecte del Fons Estatal d’Inversió Local.

Pressupost

Segons informen els responsables municipals, el conjunt de les actuacions de cobriment i d’urbanització de la Riera Capaspre de Calella, que es faran simultàniament, ascendeixen a un import que superarà els 4 milions d’euros. Les obres hauran d’acabar abans de finalitzar aquest any.

per Redacció | Ramon Texidó / Foto: Diari Maresme 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris