dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella enceta les 37enes Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya

jornades_folkloriques_calella_2009_280x87.jpgEls carrers de Calella han acollit aquest dimarts al vespre la cercavila dels grups participants a les 37enes Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya.

Els carrers de Calella han acollit aquest dimarts al vespre la cercavila dels grups participants a les 37enes Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya.

Països convidats

La inauguració ha tingut lloc a la Fàbrica Llobet-Guri de Calella, a les 10 de la nit, amb la participació de tots els grups convidats: Turquia (Aegean Folk), la Xina (Dansa del sud-oest de Guizhou), Perú (la Compañía de Danzas CosAndAma), la república russa de Mari (Conjunt estatal de dansa, Argentina (Gran Ballet Argentino), Sudàfrica (Grup de dansa provincial de Gautenc) i Catalunya (esbart dansaire de Rubí i la Jovenívola de Sabadell).

Altres municipis

Entre la vintena de municipis que acolliran les jornades es troben Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Sant Andreu de Llavaneres. A Calella, es perllongaran fins el proper dijous, 3 de setembre. La cloenda de les 37enes Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, organitzades per Adifolk, tindrà lloc el proper 7 de setembre a Figueres (Alt Empordà).

per Redacció | Vídeo: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris