dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella inaugura les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya

jornades_folkloriques_calella_2008_280x87_03.jpgLa Fàbrica Llobet-Guri de Calella acull avui dimarts, a partir de les 10 de la nit, la inauguració de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya 2009.

La Fàbrica Llobet-Guri de Calella acull avui dimarts, a partir de les 10 de la nit, la inauguració de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya 2009.

Cercavila

Prèviament, a les 9 del vespre, els grups participants faran una cercavila pels carrers de la ciutat: Valldebanador, Mar, passeig de les Roques, Escoles Pies, plaça de la Constitució, Bisbe Sivilla, Església, Ànimes fins arribar a l’antiga fàbrica.

Nou emplaçament

Precisament, una de les novetats de l’edició d’enguany és que les jornades s’han traslladat a la sala gran de la Fàbrica Llobet-Guri i no a la carpa de mar, on han tingut lloc en els darrers anys.

Països participants

Avui desfilaran per la ciutat grups de Turquia (Aegean Folk), la Xina (Dansa del sud-oest de Guizhou), Perú (la Compañía de Danzas CosAndAma), la república russa de Mari (Conjunt estatal de dansa, Argentina (Gran Ballet Argentino), Sudàfrica (Grup de dansa provincial de Gautenc) i Catalunya, entre ells l’esbart dansaire de Rubí i la Jovenívola de Sabadell.

Maresme

A part de Calella, la resta de poblacions del Maresme que acolliran les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya 2009 són Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Sant Andreu de Llavaneres.

3 dies a Calella

Les Jornades de Calella es perllongaran fins el proper dijous, 3 de setembre, i totes les actuacions, amb entrada gratuïta, començaran a les 10 de la nit, després de la cercavila prèvia pels carrers de la ciutat. També, cada matí, la plaça de l’església acollirà, a les 11.30 h., un taller de dansa amb un dels grups participants. La cloenda de les Jornades, que passaran per 17 municipis catalans, tindrà lloc el proper dia 7 de setembre a Figueres (Alt Empordà).

per Redacció | Vídeo: Adifolk (Jornades 2008) 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris