dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella inaugura locals d’assaig municipals per a joves músics de la ciutat

fabrica_llobet_280x87_02.jpgL’Espai Fòrum de la Fàbrica Llobet i Guri de Calella acull dos locals d’assaig per a joves músics del municipi. La inauguració serà el proper dimecres, 16 de setembre, a les 7 de la tarda.

L’Espai Fòrum de la Fàbrica Llobet i Guri de Calella acull dos locals d’assaig per a joves músics del municipi. La inauguració serà el proper dimecres, 16 de setembre, a les 7 de la tarda.

Demandes dels joves

Aquesta iniciativa de la Regidoria de Joventut, que compta amb el suport de la Secretaria de Joventut de la Generalitat, pretén "donar resposta a les demandes de molts joves que no disposaven de cap espai en condicions on poder assajar". Paral·lelament a les obres, la Regidoria ha obert un procés de participació amb joves músics per tal de consensuar el reglament d’ús dels nous locals d’assaig. Els "bucs" estaran gestionats des de la mateixa Regidoria i es podran sol.licitar a partir del dijous, dia 17 de setembre, al Centre d’acció jove de la Fàbrica Llobet

Inauguració

L’acte d’inauguració, que tindrà lloc el proper 16 de setembre, a les 19 h., comptarà amb la presència de l’alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, la Regidora de Joventut, Pilar Rocafort, i el secretari de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Eugeni Villalbí. La festa serà amenitzada amb una actuació musical del grup ‘Frozenpeas’.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris