dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella prepara un acte d’homenatge a la figura de Vicenç Ferrer

vicen_ferrer_foto_quim_botey_280x87.jpgL’Ajuntament de Calella està preparant, per al proper 2 d’agost, un acte d’homenatge a la figura de Vicenç Ferrer. En aquest sentit, el consistori calellenc ha convidat a totes les associacions, entitats o grups interessats en col·laborar-hi.

vicen_ferrer_foto_quim_botey_01.jpgL’Ajuntament de Calella està preparant, per al proper 2 d’agost, un acte d’homenatge a la figura de Vicenç Ferrer. En aquest sentit, el consistori calellenc ha convidat a totes les associacions, entitats o grups interessats en col·laborar-hi.

Preparació

La reunió de preparació d’aquest homenatge tindrà lloc el proper dilluns 6 de juliol, a les 21.15 h., a la sala de plens de l’Ajuntament de Calella.

Condol

Aquesta iniciativa es va acordar durant la sessió extraordinària i urgent del ple de l’Ajuntament que es va celebrar el passat 26 de juny. Durant la sessió, el consistori calellenc va declarar el condol institucional per la pèrdua de Vicenç Ferrer, fill adoptiu de la ciutat. El Ple també va acordar transmetre el contingut literal de la moció de condol a la Fundació Vicente Ferrer per tal de donar suport a la seva candidatura pel reconeixement universal com a Nobel de la Pau.

per Redacció | Foto: Quim Botey

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris