divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella rep la certificació de Destinació de Turisme Esportiu a dos setmanes de la mitja Challenge

calella_turisme_esportiu_2009_280x87.jpgEl director general de Turisme, Joan Carles Vilalta, va lliurar divendres passat, 8 de maig, la certificació de Destinació de Turisme Esportiu al municipi de Calella, en les modalitats d’atletisme, running i triatló, futbol i natació.

El director general de Turisme, Joan Carles Vilalta, va lliurar divendres passat, 8 de maig, la certificació de Destinació de Turisme Esportiu al municipi de Calella, en les modalitats d’atletisme, running i triatló, futbol i natació.

Lliurament

L’acte de lliurament d’aquesta distinció es va emmarcar en la jornada "Reptes i noves oportunitats de negoci a Calella: turisme esportiu", organitzada per l’Ajuntament de Calella i que va comptar, entre d’altres, amb la presència de l’alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, i del diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Carles Ruiz.

La jornada

Aquesta jornada, en la qual hi van participar més de 70 persones, estava dirigida als empresaris calellencs, però era oberta a l’empresariat de la comarca, amb l’objectiu de "ser un espai de reflexió, creació, i trobada d’empresaris, al voltant de les noves oportunitats de negoci que s’estan generant a Calella amb el turisme esportiu", segons l’organització.

Turisme Esportiu

La certificació de Destinació de Turisme Esportiu és un segell de qualitat creat per Turisme de Catalunya que reconeix el municipi com a destinació especialitzada per acollir esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que volen practicar activitats esportives. Actualment, hi ha vuit municipis catalans que compten amb aquest distintiu de Turisme Esportiu: Lloret de Mar, Banyoles, la Seu d’Urgell, Castelló d’Empúries-Ampuriabrava, la Vall d’Aran, Sort, Santa Susanna i Calella.

Mitja Challenge

Aquesta certificació ha estat atorgada a Calella dos setmanes abans de la celebració, el proper 24 de maig, d’un important esdeveniment esportiu internacional: la mitja triatló Half-Challenge Barcelona-Maresme en la qual hi participaran més de 2.000 atletes. La competició consisteix en nedar 1,9 quilòmetres, fer una cursa en bicicleta de 90 quilòmetres i córrer a peu la distància de 21 quilòmetres. La prova de natació se celebrarà a la platja de Calella i les dues proves restants en un circuit que recorrerà els municipis maresmencs a través de la carretera Nacional II.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris