divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet acull la segona jornada de neteja del fons marí

vamma_280x87.jpgEl Voluntariat de l’Alt Maresme de Medi Ambient (VAMMA) ha organitzat per al proper diumenge, 12 de juliol, la segona jornada de neteja del fons marí d’enguany, en aquesta ocasió a la platja de Canet.

El Voluntariat de l’Alt Maresme de Medi Ambient (VAMMA) ha organitzat per al proper diumenge, 12 de juliol, la segona jornada de neteja del fons marí d’enguany, en aquesta ocasió a la platja de Canet.

Neteja del fons

La trobada, que tindrà lloc a la platja del Cavaió de Canet de Mar, començarà a les 9.30 h. del matí. Mitja hora més tard, hi haurà un col·loqui sobre l’objectiu de la neteja i, a partir de les 10.30 h., es farà la immersió a càrrec dels submarinistes voluntaris per a dur a terme la neteja del fons marí. La durada de la immersió serà d’uns 45 minuts i l’organització confia en trobar la platja menys bruta que l’edició de l’any passat, tenint en compte que el principal objectiu d’aquesta activitat és conscienciar la ciutadania de la importància de mantenir nets el mar, rius i rieres de la comarca.

Programació

Les properes neteges es faran a Arenys de Mar (26 de juliol), Santa Susanna (9 d’agost), Blanes-Sa Palomera (23 d’agost), Malgrat de Mar (6 de setembre), Blanes-Sant Antoni (26 de setembre) i Lloret de Mar (4 d’octubre). Aquestes immersions estan organitzades pel VAMMA, VOLCAM i la CAM.

per Redacció | Vídeo: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris